Magdy فريق الاشراف
المساهمات : 995
تاريخ التسجيل : 24/04/2012
| موضوع: Study: Coffee may reduce the risk of death from heart disease الخميس 23 ديسمبر 2021 - 2:53 | |
| Study: Coffee may reduce the risk of death from heart disease Posted Saturday, August 28, 2021
Dubai, United Arab Emirates (CNN) -- A new study has found that drinking up to To 3 cups of coffee a day may protect your heart.
Among people who had not been diagnosed with heart disease, . was associated with Regular coffee consumption of half to 3 cups of coffee per day reduced risk of death from Heart disease, stroke, and premature death from any cause compared to non-coffee drinkers
The study, presented Friday at the annual meeting of the European Society of Cardiology, examined Coffee drinking behavior of more than 468,000 people who participated in the . Biobank study The United Kingdom, which includes in-depth genetic and health information for more than half a million Britons. Previous studies have found that drinking moderate amounts of coffee can Protects adults from type 2 diabetes, Parkinson's disease, and liver disease. Prostate cancer, Alzheimer's disease, back pain from sitting in front of a computer, and more.
And when it comes to heart disease, a large analysis of data from three major published studies found Last April, drinking one or more cups of regular coffee containing Caffeine daily has been linked to a lower long-term risk of heart failure. Compared with people who did not drink coffee, an analysis of two studies found that the risk of heart failure increased over time Time decreased by between 5% and 12% per cup of coffee consumed per day. The risk of heart failure remained the same when not drinking coffee or drinking One cup daily in the third study. But when people drink two or more cups One cup daily in the third study. But when people drink two or more cups Of black coffee a day, the risk was reduced by about 30%, the analysis found. Senior author Dr. David Kao, MD, medical director of the Colorado Center for Personalized Medicine, said: At the University of Colorado School of Medicine in Aurora, last April: "The association between caffeine and reduced heart failure risk was surprising." In a statement, Cao explained, "It is often considered the common people Coffee and caffeine are bad for the heart because people associate them with heart palpitations
high blood pressure, etc.”, noting that the consistent relationship between increased consumption of Caffeine and a reduced risk of heart failure flip this assumption on its head.” In the study published last April, the benefit did not extend to decaffeinated coffee. Instead, The analysis found an association between decaffeinated coffee and an increased risk of heart failure. Heart failure occurs when the weak heart fails to Supplying the cells of the body with sufficient blood to obtain the oxygen necessary to maintain function body properly. People with heart failure experience fatigue and distress breathing and have difficulty walking, climbing stairs, or other daily activities Registered dietitian Penny Kris-Etherton, who was not involved in the research, said in a statement in Last April: “Although we cannot prove causation, It is interesting that these three studies indicate that drinking coffee is associated with lower risk of heart failure and that coffee can be part of a dietary pattern Healthy if consumed without added sugar and high-fat dairy products such as cream. There are many studies conducted on coffee By consuming only black coffee. However, the addition of dairy products, Or sweeteners, flavorings, or non-dairy creamers can be added Too many calories, sugar and fat, which can nullify the health benefits of coffee
Transported ?
دراسة: القهوة قد تقلل من خطر الوفاة الناجمة عن أمراض القلب نشر السبت، 28 اغسطس / آب 2021
دبي، الإمارات العربية المتحدة (CNN) -- توصلت دراسة جديدة إلى أن شرب ما يصل إلى 3 أكواب من القهوة يوميًا قد يحمي قلبك.
ومن بين الأشخاص الذين لم يتم تشخيص إصابتهم بأمراض القلب، ارتبط استهلاك القهوة المنتظم من نصف إلى 3 أكواب من القهوة يوميًا بانخفاض خطر الوفاة بسبب أمراض القلب والسكتة الدماغية والوفاة المبكرة لأي سبب مقارنة بمن لا يستهلكون القهوة.
وفحصت الدراسة، التي عُرضت الجمعة خلال الاجتماع السنوي للجمعية الأوروبية لأمراض القلب، سلوك شرب القهوة لأكثر من 468 ألف شخص شاركوا في دراسة البنك الحيوي في المملكة المتحدة، والتي تضم معلومات وراثية وصحية متعمقة لأكثر من نصف مليون بريطاني. ووجدت الدراسات السابقة أن شرب كميات معتدلة من القهوة يمكن أن يحمي البالغين من داء السكري من النوع 2، ومرض باركنسون، وأمراض الكبد، وسرطان البروستاتا، والزهايمر، وآلام ظهر من الجلوس أمام الحاسوب وغير ذلك.
وعندما يتعلق الأمر بأمراض القلب، وجد تحليل كبير لبيانات من ثلاث دراسات رئيسية نُشرت في أبريل/ نيسان الماضي أن شرب فنجان واحد أو أكثر من القهوة العادية المحتوية على الكافيين يوميًا كان مرتبطًا بانخفاض خطر الإصابة بفشل القلب على المدى الطويل. وبالمقارنة مع الأشخاص الذين لم يشربوا القهوة، وجد تحليل دراستين أن خطر الإصابة بفشل القلب مع مرور الوقت انخفض بنسبة تتراوح بين 5% و12% لكل فنجان قهوة يتم تناوله يوميًا. وبقي خطر الإصابة بفشل القلب كما هو عند عدم شرب القهوة أو شرب فنجان واحد يوميًا في الدراسة الثالثة. ولكن عندما يتناول الأشخاص فنجانين أو أكثر من القهوة السوداء في اليوم، انخفض الخطر بنحو 30%، وفقًا لما وجده التحليل. وقال كبير المؤلفين الدكتور ديفيد كاو، المدير الطبي لمركز كولورادو للطب الشخصي في كلية الطب بجامعة كولورادو في مدينة أورورا، في أبريل/نيسان الماضي: "كان الارتباط بين الكافيين والحد من مخاطر قصور القلب مفاجئًا". وأوضح كاو في بيان أنه "غالبًا ما يعتبر عامة الناس أن القهوة والكافيين مضران بالقلب لأن الناس يربطونهما بخفقان القلب وارتفاع ضغط الدم وما إلى ذلك"، لافتًا إلى أن العلاقة الثابتة بين زيادة استهلاك الكافيين وتقليل مخاطر الإصابة بفشل القلب تقلب هذا الافتراض رأساً على عقب". وفي الدراسة التي نشرت أبريل/نيسان الماضي، لم تمتد الفائدة لتشمل القهوة منزوعة الكافيين. وبدلاً من ذلك، وجد التحليل ارتباطًا بين القهوة منزوعة الكافيين وزيادة خطر الإصابة بفشل القلب. ويحدث فشل القلب عندما يفشل القلب الضعيف في إمداد خلايا الجسم بالدم الكافي للحصول على الأكسجين اللازم للحفاظ على عمل الجسم بشكل صحيح. يعاني الأشخاص المصابون بقصور القلب من التعب وضيق التنفس ويواجهون صعوبة في المشي أو صعود السلالم أو الأنشطة اليومية الأخرى. ومن جانبها، قالت اختصاصية التغذية المسجلة بيني كريس-إثيرتون، التي لم تشارك في البحث ، في بيان في أبريل/نيسان الماضي: "على الرغم من عدم قدرتنا على إثبات العلاقة السببية، فمن المثير للاهتمام أن هذه الدراسات الثلاث تشير إلى أن شرب القهوة يرتبط بانخفاض خطر الإصابة بفشل القلب وأن القهوة يمكن أن تكون جزءًا من نمط غذائي صحي إذا استهلكت بدون سكر مضاف ومنتجات ألبان غنية بالدهون مثل الكريم". ويتم إجراء العديد من الدراسات المتعلقة بالقهوة باستهلاك القهوة السوداء فقط. ومع ذلك، فإن إضافة منتجات الألبان، أو المُحليات، أو المنكهات، أو مقشدات غير الألبان يمكن أن تضيف الكثير من السعرات الحرارية والسكر والدهون، مما قد يبطل فوائد القهوة الصحية
منقول ؟
| |
|